Heikki Koskelo valloittaa tanssilavoja ja hurmaa yleisöään täyden keikkakalenterin voimalla. Kesällä 2011 hänen rinnalleen astui Taivaankaari-orkesteri.

Heikki muistetaan Tangomarkkinoiden 2011 -laulukilpailun hienosta sijoituksesta. Jännittävässä kilpailussa ennakkosuosikin viittaa harteillaan kantanut Heikki jäi täpärästi kakkoseksi – vain pisteen päähän voitosta!

Heikki lähti Tangomarkkinoille 2011 hakemaan hyvää menestystä; sinne veti myös vahva halu laulaa ihmisille. Superfinaliin asti kantanut esiintymisvarmuus todisti miehen upeat laulutaidot. Yleisö valitsi hänet eniten pisteitä saaneena jatkoon, finaalin karsinnasta Finaaliin. Kesäkuussa järjestetyllä Meritangot-risteilyllä yleisö valitsi hänet niinikään kuningassuosikikseen ja hän oli myös Iltalehden lukijoiden valitsema suosikki tangokuninkaaksi.

Heikki on kerännyt esiintymiskokemusta monista laulukilpailuista, eikä turhaan: hän on pärjännyt niissä loistavasti, kärkisijoja myöten. Heikki voitti vuonna 2010 Iskelmä SM -kilpailun. Muista kisoista mainittakoot Olavi Virta -laulukisan toinen sija ja Tähtiartisti-kilpailun kolmas sija.

Heikki mainitsee idoleikseen hyvin erilaiset artistivalinnat, Olavi Virran ja Vesku Loirin – ne kuitenkin kuvaavat osuvasti hänen monipuolisuuttaan artistina.

Myös konserttilavat ovat tulleet Heikille tutuiksi. Marraskuussa 2011 Heikki oli mukana perinteisellä Sinitaivas-konserttikiertueella, jossa oli hänen lisäkseen myös Tangokuningatar 2011 Mervi Koponen, tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Amadeus Lundberg sekä Lea Laven.st 2011 tiimi

Vuonna 2015 Järjestettiin ensimmäinen Kuninkaallinen Joulukonsertti, joka löi itsensä hienosti läpi ihmisten sydämiin hienojen artistien, sekä hienon Fernet-yhtyeen, kapellimestarina Jari Puhakka kokoonpanolla.

Joulukuun Kuninkaallisen joulukonserttikiertueessa mukana:

Tangokuningatar 2015 Susanna Heikkikuninkaallinenkonsertti
Tangokuningas 2015 Aki Samuli

Maria Tyyster
Johanna Pakonen
Kyösti Mäkimattila
Leif Lindeman
Heikki Koskelo
Tomi Markkola
Heidi Pakarinen

 

Levytyksiä ym.

Heikkiä olemme saaneet kuulla Tangomarkkinat 2011 -kokoelmaCD:llä (julk. heinäkuu 2011). Heikki tulkitsi levyllä vauhdikkaan Tango Las Vegasin.

tangomarkkinat-2011

Heikin ensimmäistä oman albumia tekoa aloitettiin syksyllä 2011. Lokakuussa siltä kuultiin ensimmäinen singlejulkaisu Sä oot siinä: tunteikas kappale, jossa Heikin taito tunnelmaluojana tulee hienosti esiin. Toinen vauhdikkaampi single kantoi nimeä Huomenna kaikki on paremmin. Esikoisalbumi nimeltään Aamuun on aikaa julkaistiin Ystävänpäivä-viikolla 15.2.2012. Se valittiin Helmikuun 2012 Kuukauden levyksi paikallisradioiden äänestyksessä. Albumilta löytyvä kappale Kertokaa se hänelle oli vuoden 2012 Radio Suomen kolmanneksi soitetuin kappale! Kappale myös vieraili kyseisen listan paalupaikalla maaliskuussa (vko10/12).

Heikki Koskelo on valittu Vuoden 2012 Tanssittajatulokkaaksi. Valinta julkaistiin syksyllä 2012 Tampereen Musiikkiteatteri Palatsin suuressa musiikkigaalassa.

 

120917_koskelo_palkintotaulut12

Odotettu, toivottu Heikki Koskelo 12 tarinaa rakkaudesta -albumi julk. 2. toukokuuta 2014.12 tarinaa rakkaudesta